Lär känna vår marknadsassistent, Stina Nordlander.

 

Stina Nordlander är född och uppvuxen i Nyadal, Höga Kusten, Men har bott i Stockholm i snart sex år.  Tidigare har Stina arbetat med internationell hållbarhet och miljöfrågor innan hon sadlade om och började studera vid Stockholms universitet.

Förutom att hon tar sin kandidatexamen i kriminologi till sommaren så sitter Stina även med i styrelsen för Mensa i Stockholm. Som ni redan nu kan se är Stina väldigt mångfacetterad men något som hon är väldigt stolt över är då hon tog emot titeln som Miss Sweden 2015 och fick representera Sverige i internationella skönhetstävlingar.

 

– Berätta om din roll på Minnovation.

Jag arbetar deltid som marknadsassistent och utgår från Stockholm och utvecklar vår kundkrets här med fokus på att hjälpa studenter att arbeta under studietiden. Det är en roll som passar mig bra då jag själv är student och Minnovation har gjort det möjligt för mig att både arbeta med inspirerande uppgifter samtidigt som jag studerar.

– Hur är det att arbeta på Minnovation?

Jag trivs jättebra på kontoret i Stockholm med mina kollegor där olika kulturer och språk möts, vilket ofta leder till skratt i lunchrummet och nya lärdomar.  Varje arbetsdag är en ny utmaning och eftersom jag är med och arbetar i ett relativt nytt projekt där vi utvecklar förutsättningarna till att slutföra sina utbildningar för våra stundenter på universitet runt om i landet, så tycker jag att det är väldigt spännande och roligt att få vara med i början och etablera detta här i Stockholm. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta här under och efter mina studier.

– Vad tycker du Minnovation fyller för lucka på marknaden?

En av de saker jag tycker är bra och väldigt unikt med Minnovation är att vi arbetar med både rektrytering, omlokalisering och har lösningar för en lokal integrering. För personer som kommer till Sverige och- eller omlokaliseras i Sverige för att arbeta är det viktigt att de kommer in i samhället på sin nya hemort för att trivas.

Det lokala valet vid rekrytering

Vi erbjuder kompetensbaserad rekrytering och hållbar kompetensförsörjning format efter dina behov. Med en lokal närvaro tillsammans med ett globalt nätverk har vi lösningar för er verksamhet.

Börja rekryteraHitta arbete