Vår nya kollega och projekt kordinator, Jian Cui

Jian Cui är född och uppvuxen i Kina. Han tog sin kandidatexamen i management från Kina och en MBA-examen från University of Southampton.

Innan han flyttade till Sverige var han tjänsteman på investeringsfrämjande byrå som sysslade med samordning av investeringsprojekt och marknadsanalys med tvärkulturella partners och tvärfunktionella avdelningar i Kina.

– Berätta om din roll på Minnovation

Jag arbetar som projekt kordinator på kontoret i Skellefteå. Min roll är som en bro mellan våra kunder och leverantörer, där olika krav och idéer från olika kulturer möts. Genom mitt arbete kommer frågor och önskemål att samordnas och besvaras, eventuella problem lösas och därigenom kommer våra affärssamarbeten att bli mer effektiva. 

– Hur är det att jobba på Minnovation?

Minnovation är ett svenskt företag med olika kulturella bakgrunder vilket är väldigt attraktivt för mig. Det är jättebra att jag blev tilldelad min mentor första dagen på min onboarding och fick introduktionsutbildning. Jag fick mycket hjälp av mina kollegor både i Skellefteå och Stockholm, de är väldigt trevliga och professionella.

– Vilken lucka tror du att Minnovation fyller på marknaden?

Minnovation gör ett riktigt bra jobb, produkterna och tjänsterna från Minnovation är unika på marknaden. Jag tror att jag har sett hörnet av en enorm bokrulle och med det manar jag: det växande internationella samarbetet i europa och uppkomsten av ny energi, det är mycket meningsfullt att kunna delta och vara en del i den utvecklingen.

– Vad gör du på fritiden?

Jag är ett fan av historia, tycker om att läsa relaterade böcker och titta på dokumentärer som återknyter till historiska händelser och utvecklingar. Jag älskar att resa och fotografera, men även att smaka på all sorts utsökt mat och njuta av de vackra landskapen över hela världen! Utöver detta så gillar jag även också spelkonsol, helt klart ett fans av Halo.

Välkommen till vårt team Jian Cui!

Det lokala valet vid rekrytering

Vi erbjuder kompetensbaserad rekrytering och hållbar kompetensförsörjning format efter dina behov. Med en lokal närvaro tillsammans med ett globalt nätverk har vi lösningar för er verksamhet.

Börja rekryteraHitta arbete