Ansion Lin, finansansvarig: ”Hållbarhet och integration är direkt avgörande för alla branscher ”

Ansion Lin flyttade från Kina 2008 för att studera på kungliga tekniska högskolan. Några år senare började han arbeta på Minnovation, delvis efter ha hört talas om företagets goda rykte i det kinesiska samhället. Idag är han finansansvarig på Minnovation international AB.

” I mitt dagliga arbete hanterar jag operativa frågor relaterade till den ekonomiska delen i företaget, tar hand om kontakter och fakturabetalningar. Jag försöker hänga med i den ekonomiska utvecklingen och leter ständigt efter digitala lösningar för att förbättra våra arbetsprocesser. ”

För Ansion är det bästa med att arbeta på Minnovation möjligheten att arbeta tillsammans med en fantastiskt team av kollegor i ett nära samarbete för att lösa komplexa frågor, som i slutändan handlar om företagets engagemang för hållbarhet och integration.

” Jag gillar verkligen hur vi arbetar tillsammans och hittar lösningarna till komplexa frågeställningar. Hållbarhet och integration är direkt avgörande för alla branscher och företag, hur vi utvecklar våra produkter och tjänster för att snabbare möta efterfrågan från våra kunder där behoven ständigt förändras. ”

Utanför arbetet tycker Ansion om att spendera tiden med sin familj som består av fru och son, göra säsongsbetonade aktiviteter så som att vandra, åka skidor och njuta av det naturen har att ge. Han älskar det samhället och friheten som Sverige erbjuder.

Det lokala valet vid rekrytering

Vi erbjuder kompetensbaserad rekrytering och hållbar kompetensförsörjning format efter dina behov. Med en lokal närvaro tillsammans med ett globalt nätverk har vi lösningar för er verksamhet.

Börja rekryteraHitta arbete